Information om influensavaccination 2020-2021 med start den 3:e November

Region Stockholm har beslutat att det inte är tillåtet att komma på dropin för influensavaccination på grund av Covid-19. Influensavaccinationsperioden startar 3:e november och avslutas 28:e februari. Under hela perioden kommer det finnas möjlighet att boka tid för influensavaccination hos oss. Region Stockholm har informerat att vi ska fortsätta att prioritera inbokning av riskgrupper och vårdpersonal. Från december månad får övriga boka tid för influensavaccination. För information om riskgrupp var god läs Riskgrupper influensavaccination

För att boka tid ringer ni Vallatorpsdoktorn på tel. 08-510 501 35 (val 5) alternativt bokar via 1177.se (från december månad). Vi kommer att ha bokade tider för vaccination tisdagar kl.09:15-15 och onsdagar kl.13-15. Vänligen skriv ut Hälsodeklaration vuxna alternativt Hälsodeklaration barn och fyll i innan ert bokade besök. Hälsodeklarationen finns även att hämta i receptionen.

Stort tack på förhand och välkomna. Det är av stor vikt att komma på rätt bokad tid för att minska risken för köbildning.

Verksamhetschef Pierre Conde